0766 53 78 87

TERMENI SI CONDITII


 

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. In caz contrar va rugam sa parasiti website-ul dupa ce ati citit acesti termeni. SC CARBAT STORE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC CARBAT STORE SRL. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse si servicii prin intermediul site-ului www.carbat.ro , va fi denumita Client. Adresa web www.carbat.ro  este proprietatea SC CARBAT STORE SRL si va fi denumita in continuare www.carbat.ro . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.carbat.ro , vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea SC CARBAT STORE SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC CARBAT STORE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.carbat.ro  in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC CARBAT STORE SRL

Sigla companiei Carbat Store SRL este proprietate SC Carbat Store SRL si este protejata prin lege. Toate elementele grafice stilizate sunt in proprietatea firmei si utilizarea lor nu este permisa in afara de logoul companiei care poate fi utilizat in urmatoarele conditii: Logoul carbat store.ro poate fi folosit ca un link direct catre pagina principala a sitului www.carbat.ro avand ca titlu urmatoarele expresii:(BATERII TROTINETE ELECTRICE – carbat.ro, BATERII – carbat.ro sau orice alta expresie care continue cuvantul BATERII urmata de adresa domeniului, respectiv carbat.ro).

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de SC CARBAT STORE SRL numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, intocmirea documentelor (factura, certificate de garantie…), anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. SC CARBAT STORE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

SC CARBAT STORE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC CARBAT STORE SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

carbat.ro (SC CARBAT STORE SRL) nu poate fi facut responsabil daca produsele cumparate de un client nu sunt folosite corespunzator! Aceasta conditie de utlizare se refera la toate produsele si serviciile comercializate prin intermediul acestui website. Nu ne asumam raspunderea si nu oferim garantie pentru echipamentele in care sunt montate produsele comercializate sau reparate de noi ( echipamente, incarcatoare….etc.). Nu oferim garantie pentru elementele consumabile.

Valoarea maxima a obligatiilor SC CARBAT STORE SRL fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC CARBAT STORE SRL de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, SC CARBAT STORE SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Termene de livrare

Produse noi

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.carbat.ro , se incadreaza in intervalul de 1 pana la 8 zile lucratoare. In cazuri exceptionale SC CARBAT STORE SRL poate mari termenul de livrare avand obligatia de a informa clientul si a obtine acordul acestuia pentru noul termen de livrare .

Servicii de verificare si reconditionare

Pentru serviciile oferite prin intermediul acestui website termenele de realizare a reparatiilor difera in functie de complexitatea lucrarii, durata aprovizionarii cu piese, si nu in ultimul rand volumul de reparatii si service. Programarea lucrarilor in service se face pe principiul primul venit – primul servisat. Dupa intrarea in service a unui produs acestuia I se intocmeste un deviz de reparatie care cuprinde atat costurile cat si termenele de executie. Dupa acceptarea de catre comparator a acestor termene si conditii se va proceda la aprovizionarea cu piese si efectuarea reparatiei.

Returnarea produselor/Dreptul de retragere

Se aplica conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Politica de retur, dreptul de retragere se aplica doar in cazul clientilor persoane fizice si numai pentru produsele noi achizitionate. In acest caz cumparatorul va suporta toate costurile legate de ambalare, manipulare, transport la adresa vanzatorului.  Pentru clientii persoane juridice, politica de retur este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie sesizate in 24 ore de la receptia produsului.

carbat.ro (SC CARBAT STORE SRL) isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului in cazul in care au loc anumite abuzuri considerate din rea credinta.

carbat.ro (SC CARBAT STORE SRL) poate percepe o taxa pentru readucere la starea de nou a produsului returnat in cazul in care acesta prezinta deteriorari, lovituri sau urme de uzura

Returnarea produselor cumparate direct de la sediu  se  poate face in maxim 3 zile de la cumparare  prin notificare scrisa utilizand datele de contact disponibile. Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care nu respecta conditiile de retur prezenatate mai sus.

Pentru serviciile de reparatii si reconditionari, clientul isi asuma responsabilitatea de a nu putea returna produsul in nici un fel deoarece aceasta se incadreaza in prevederile Art.16 lit c) “furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;

Garantia produselor reconditionate, este de 6/12luni zile si se rezolva doar la sediul firme. Pentru produsele reconditionate clientul poate cere informatii suplimentare ,tehnice sau foto pentru starea produsului inaintre de reconditionare. Clientul are obligatia sa notifice in scris comerciantul acordul sau pentru efectuarea reparatiei. Produsul poate fi returnat doar in cazul in care prezinta defectiuni in perioada de garantie insotit de documentele in original (factura si certificat de garantie).

Contravaloarea produsului returnat se restituie catre client prin modalitatea convenita in maxim 30 de zile de la intrarea in posesie si verificarea starii produsului.

     Cheltuielile de returnare, comisionele bancare si valoarea consumabilelor folosite vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren si acre sa respecte conditiile de ambalare din original.Cumparatorul este direct raspunzator pentru efectele/defectele sau alte deteriorari ale produsului returnat ,daca acesta nu a fost realizat conform cerintelor.

Taxe suplimentare

In functie de locatia clientului si valoarea comenzii, SC CARBAT STORE SRL poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.carbat.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.carbat.ro , va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.carbat.ro  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC CARBAT STORE SRL-D va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.


Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei:

– defectiuni cauzate de transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare.

– deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi; componente  si orice alt tip de produs care au in componentea piese electronice indoite, deteriorate, rupte sau cu trasee electronice intrerupte; mufe indoiti, rupti, arsi 

– interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator

– lipsa sau deteriorarea sigiliilor sau inscrisurilor producatorului sau vanzatorului de pe produse; lipsa sau deteriorarea seriilor de fabricatie; desigilarea echipamentelor sau componentelor sigilate de vanzator, furnizor, importator sau producator; pierderea certificatului de garantie sau a actului de achizitie

– produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat

– modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.

Dacă există semne de manipulare neconforma, modificare și deteriorare prin utilizarea necorespunzatoare, nu vom accepta rambursări sau returnari!

REMEDIEREA PRODUSELOR

In cazul in care un produs aflat in termenul de garantie se defecteaza iar termenii prezentati mai sus nu au fost incalcati, procedura este urmatoarea:

Produsul va trebui predat sau trimis prin curier catre service-ul autorizat corespunzator, (in cazul in care pentru producatorul produsului defect nu se regaseste nici un service autorizat va rugam sa cereti informatii cu privire la trimiterea acestuia in garantie  la adresa de e-mail tehnic@carbat.ro . Durata de remediere a produselor poate varia, in functie de natura defectului si disponibilitatea pieselor, de la 2 la 30 zile calendaristice (in cazul persoanelor fizice). Dupa remedierea produselor, clientii vor fi instiintati de acest lucru.
 Predarea sau trimiterea produselor cu defecte mentionate partial poate duce la o diagnosticare si remediere partiala.

 

– Coletul trebuie sa contina produsul ambalat cat mai bine, de preferat in ambalajul original si cu accesoriile complete, copie de pe factura, copie de pe certificatul de garantie (in cazul in care certificatul de garantie este tipizat producator/importator, acesta se va trimite in original – pentru a se diferentia de catre certificatul tipizat Carbat Store, precum si datele de contact; si o foaie cu datele de contact (nume, telefon adresa) si defectul produsului. Costurile de transmitere si receptionarea produselor este suporatatde catre client, acesta putand sa isi aleaga singur trasporatorul care presteza servii de coletarie.
 

– Receptia coletelor se va face in aceasi zi in care sunt livrate de curieri, in limita programului de lucru al CARBAT STORE (Luni-Vineri 10:00-16:00). Coletele trimise vinerea vor fi preluate in service in ziua de luni a saptamanii urmatoare Durata de remediere a produselor poate varia, in functie de natura defectului si disponibilitatea pieselor, de la 2 la 30 zile calendaristice (in cazul persoanelor fizice). Dupa remedierea produselor, clientii vor fi instiintati de acest lucru. Produsele venite prin curier, vor fi retrimise tot prin curier, la adresa indicata de client. 

Produsele predate in service-ul CARBAT STORE care nu sunt ridicate in termen de 60 de zile din momentul instiintarii clientului (neacceptarea devizului de reparatie, reparatia executata), vor intra in posesia CARBAT STORE  sau se va percepe o taxa de depozitare de 1leu / zi urmand ca dupa 120 zile sa intre direct in proprietatea CARBAT STORE pentru a fi reciclate sau valorificate

Date legale

SC CARBAT STORE SRL 
CUI: RO34543249

J12/1512/2015
Tel: 0766537887

Punct de lucru
Str. Campina nr. 62/A

Cluj-Napoca, Jud. Cluj


Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Aveti o intrebare? 0766 53 78 87
Suport vanzari vanzari@carbat.ro
Suport tehnic tehnic@carbat.ro